Verksamhetsutvecklare

Om du brinner för att bygga en hållbar organisation genom ett starkt gräsrotsengagemang behöver vi dig. Var med och kämpa för en bättre värld i en av Sveriges äldsta folkrörelser!

Vad är vårt uppdrag?

Som verksamhetsutvecklare gör vi massa spännande saker för att stärka organisationen. Men medlemmarna har bestämt att detta är vårt främsta uppdrag

Stöd till styrelser
Verksamhetsutvecklaren ska stödja distriktsstyrelser, som grupp, i ett gott utvecklingsarbete av den lokala verksamheten.

Stärka organisationen
Vi ska möjliggöra medlemskap i UNF för många unga och aktivt bidra till att organisationen växer. Arbetet innebär att förverkliga det engagemang och de verksamhetsidéer som våra medlemmar har.

Upprätthålla gynnsamma relationer
Vi ska stå för stabilitet i det geografiska område hen verkar i och är en kontaktyta för långsiktiga relationer mellan UNF och viktiga samarbetsaktörer.


UNF som arbetsplats

Vi erbjuder dig en meningsfull arbetsplats där vi vill att du ska trivas och utvecklas lika mycket som vårt uppdrag är att utveckla vår verksamhet och medlemmar. 

Vi litar på varandra här, därför har du stor frihet i att styra din arbetstid. Vi vill att du mår bra och därför får du träna på arbetstid, du njuta av en veckas extra semester och om du skulle bli sjuk har vi slopat karensdagen så du får tid att återhämta dig i lugn och ro.

Att kämpa för en demokratisk och solidarisk värld, fri från droger syns inte bara i vår verksamhet. Det syns även på vår arbetsplats.


Vill du också arbeta som verksamhetsutvecklare?

Som organisation är vi alltid intresserade av personer som lockas av att utveckla vår organisation och förverkliga våra medlemmars engagemang.

Om du tycker att UNF och rollen som Verksamhetsutvecklare verkar spännande så kanske det är du som ska bli vår framtida kollega! Här kan du hitta våra lediga Verksamhetsutvecklartjänster. 

Finns det inga tjänster upplagda får du hemskt gärna connecta med oss!

 

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor