Jag arbetar som verksamhetsutvecklare, vilket innebär att jag jobbar med medlemsrekrytering, administration med medlemsregister, aktivitetsplanering, bildning, och en mängd andra roliga grejer! Just jag har mitt kontor i Skövde, där jag sitter tillsammans med kollegor från andra håll i nykterhetsrörelsen.


I Skaraborg har vi ungefär 200 medlemmar som engagerar sig i form av lan, häng på lokalen, fikaträffar, och att sprida UNF till kompisar. Det roligaste med mitt jobb är klart alla fantastiska ungdomar som jag får träffa. Att få se någon växa från att först ha hittat UNF som 13-åring till att sitta i styrelser, ta på sig spännande nya uppdrag, och engagera fler ungdomar är bland det bästa jag vet. I övrigt är jag också något av en formalianörd och tycker väldigt mycket om att arbeta med årsmöteshandlingar osv.


Just jag kommer från en längre bakgrund i UNF med förtroendeuppdrag och annat smått och gott i ryggsäcken, men i personalgruppen är vi en salig blandning mellan gamla rävar och nyfunna talanger.

jenny.grahn@unf.se

0733838337

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor